virtual reality games

maak een keuze uit de volgende vr games voor je event

beat saber

Dit is waarschijnlijk het meest populaire VR spel. De controllers zijn als het ware lichtzwaarden en op toffe muziek hak je boxen die op je afkomen in stukken. Geweldig om te zien voor de omstanders én een heel coole ervaring voor de speler.

Richie’s Plank Experience

Face your fears! Met een lift brengt de VR headset je naar een hoge etage. De liftdeuren gaan open en vervolgens stap je de lift uit, op een plank. Het is geen virtuele plank, maar een echte plank die we op je event neerleggen. Durf je de plank op te stappen? Onder je zie je de stad en het verkeer.

Met Virtual Reality voelt het alsof je in de actie zit

De actie is overal, naast je, achter je, boven, onder, overal!

Rollercoaster

Je hoeft er niet veel voor te doen, gewoon virtueel instappen. Deze VR game brengt je hoofd op hol en het is nét alsof je in een echte achtbaan zit. Je voelt de snelheid gewoon in je buik. Onderweg mag je proberen om verschillende doelen in de lucht te raken met crossbow.

first contact

Een toffe kennismakingsgame met VR waarin een robotje je kennis laat maken met de mogelijkheden. Pakken, gooien, draaien, schieten, bewegen, je ervaart het allemaal en bent verbluft van de mogelijkheden.

Contact

T 088-8580888

info@actionvrbox.nl

Action VR Box is een onderdeel van BooqBox Event 'WOW'ing
Spuidijk 17
3262 LH  Oud-Beijerland

KvK 24307672

Stel een vraag

Versturen